Piep, wie kom daar uit een ei?Wat een leuk thema! We zaten helemaal niet stil! 

Het begon allemaal met een waarneming over verschillende eitjes waarna we natuurlijk ook eens samen een spiegelei bakten en proefden! In de poppenhoek bakten we eitjes en in ons winkeltje kochten we eieren.  In de boekenhoek konden we boekjes lezen in thema: "Pasen". We werkten aan ons paasmandje en mochten kiezen: Een kip of een konijn. Elke dag luisterden en maakten we bewegingen op ons liedje van "Tok, tok, tok ik ben een kip". Het werd een echt "hit" in de eendjesklas. 

Er kwamen natuurlijk ook kuikens in de klas die heel veel aandacht kregen. :-) Daarna keken we ook naar een filmpje hoe een kuiken uit een ei komt en maakten we samen met de juf een logische volgorde op papier. 

We speelden met mais, versierden paaseieren, schilderden met veren, maakten muziek met eierdozen en schudeitjes, proefden chocolade eieren, verstopten eitjes, voelden verschillende thema materialen met onze voeten... teveel om op te noemen! Kijk maar gewoon mee de foto's spreken voor zich. 

De foto's van het Kris-kras moment volgen nog! Alvast bedankt voor de grote opkomst de kleuters hebben zeker genoten van jullie aanwezigheid!