Spelen in de klas
De nieuwe kindjes maakten kennis met de andere schaapjes, met de juffen en de klasgewoonten.We leerden onze boekentassen zelf legen en  opnieuw vullen en de juf vertelde af en toe ook al eens een verhaaltje.

Woensdag vierden we "3 koningen" in onze klas. We leerden het liedje van de 3 koningen en luisterden nog eens naar het bijbelverhaal. Juf Valérie had een echte 3 koningentaart mee! Daar kregen we allemaal een stukje van... Wat spannend, wie zou de koning worden??? Ine was dan ook super blij waneer zij "het beeldje" in haar stukje taart vond. Ze kreeg een mooie kroon en zongen het liedje nog eens uit volle borst. 

De nieuwe kindjes maakten ook kennis met Jules, onze klaspop en maakten een grote Jules! De peuters mochten verven met hun handen op een groot papier met de kleuren van Jules. (Oranje voor de trui, paars voor de broek en huidskleur voor het gezicht, armen en benen... ) Als de grote papieren droog waren knipten wer er samen een grote Jules uit. Tijdens het spelen bouwden we ook eens een huisje voor Jules met de blokken.