De knuffels van JulesWe startte de week met het verhaal van "Jules en zijn knuffels." Daarna mochten we een eend opvullen met zacht veertjes en deden een voelspelletje waarbij de bergippen "hard" en "zacht" aan bod kwamen. 

Samen met de juf maakten we van onze poppenhoek een knuffelhoek. Het werd er heel gezellig, met kussens, dekentjes, lampjes en... heel heel veel knuffels! 

We maakten ook een bedje voor onze knuffel door onze schoendoos te bekleven met kleine stukjes papier die we eerst moesten knippen. Om het helemaal af te maken stempelden we ook nog een dekentje. De juf maakte ook een foto van ons, samen met onze knuffel. Deze knipte ze dan in stukjes. Wij moesten de foto weer juist aan elkaar kleven. Niet gemakkelijk hoor! 

Tijdens dit thema leerden we het verschil kennen tussen dag en nacht daarom maakten een sorteer oefening over dag en nacht en maakten we ook nog een "dag-nacht kalender". We schilderden de “dag” in het licht blauw en de “nacht” schilderden we in het zwart, we knipten de stralen van de zon en kleurden Jules met de juiste kleuren! 

We gingen ook buiten fietsen en krijten, genieten van de zon. 

Op het einde van dit thema speelde Juf Lisa Tik Tak voor de eendjesklas en ook de kindjes van de schaapjesklas kwamen kijken.