De knuffels van JulesWe startten de week met het verhaal van "Jules en zijn knuffels." Daarna mochten we Jules zijn knuffelbeer opvullen met kleine stukjes stof. Zo werd Jules zijn beer heerlijk zacht. De juf had ook heel veel knuffels mee waarmee we mochten spelen, knuffelen en snuffelen. Soms kropen we allemaal samen in ons gezellig hoekje met onze knuffel. Gezellig! 

Het voelspelletje was ook heel leuk. We voelden met onze ogen dicht en moesten harde en zachte voorwerpen zoeken. Zo leerden we het verschil tussen "hard" en "zacht". 
De kleuren kwamen deze week ook even aan bod. De kleuters sorteerden kleine gekleurde beertjes in de juiste kom en of dat nog niet genoeg was leerden we onze knuffels sorteren op grootte. Eerst samen klassikaal en dan op papier. 

We maakten een bedje voor onze knuffel door onze schoendoos te bekleven met kleine stukjes papier. Zo kon onze knuffel lekker soezen en snoezelen in zijn eigen bedje. 

Donderdag was Jules jarig. Het werd een groot feest: zingen, dansen, cadeautjes... en speciaal voor Jules maakten we kleine cakejes die we in de namiddag oppeuzelden. Ze waren heerlijk! Vrijdag was het "Strapdag" en mochten we van de juf een klein beetje langer buiten spelen.